Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana.
Branza se va topi usor in smantana calduta,amestecam pana se omogenizeaza. O lasam sa prinda consistenta dorita. Eu o prefer lichida si aromata. Presaram piper alb proaspat macinat, probam. Daca sosul este foarte aromat mai picuram smantana, lasam la foc mic inca cateva minute. Se mixeaza pentru a evita cocoloasele. Se pastreaza in borcanase de sticla la frigider. Pentru a redeveni lichida trebuie incalzita in cuptorul cu microunde.
Se poate servi cu verdeata, carne la gratar, oua fierte si umplute, nuci, grisine, fructe proaspete sau confiate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii