Se spala ardeii si se curata coditele si semintele. Se pun ardeii, usturoiul si ceapa intr-un vas si punem apa. Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 45 de minute iar la final, se scurge apa. Din ardei, usturoi, ceapa si faina se face un piure. Se pune totul in tigaie cu 2 cani de apa si condimente. Se fierbe la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa. Apoi il folositi la gratare, cartofi prajiti si unde mai aveti pofta!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii