Se taie ardeiul cubulete mici, apoi se oparesc un pic rosiile si se curata de pielita.
Se taie ardeiul cubulete mici, apoi se oparesc un pic rosiile si se curata de pielita, dupa care se taie si ele tot cubulete mici. Ardeiul iute se curata de seminte si vinisoare, apoi se marunteste.
Se pune uleiul in cratita cu fund mai gros, apoi se calesc ardeii cca. 10 minute, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Cand au inceput sa se inmoaie, se adauga si rosiile si se lasa sa scada bine sucul. Se adauga ardeiul iute maruntit, rondelele de masline negre, lingura de otet balsamic si zaharul amestecat cu plicul de Gelfix. Se amesteca continuu, timp de 20 de minute, se potriveste de sare si piper, dupa gust si dupa ce am oprit focul, adaugam si busuiocul maruntit.
Se baga in borcane fierbinte,apoi se etanseizeaza bine. Se pot pastra la frigider sau in pivnite racoroase.
Acest sos se serveste cu carne la gratar sau la paste, dar este deosebit de bun si la pizza.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii