Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat.
Mai întâi se căleşte ceapa în ulei cât să o acopere bine. Eu am pus cratiţa în cuptor şi m-am ocupat de restul legumelor cu tocatul. Să aveţi grijă să nu se prindă! Am lăsat-o probabil mai mult de 30 de minute până am tocat restul, apoi le-am adaugat toate deodată, inclusiv mirodeniile. Pentru sare trebuie gustat, puneţi o lingură mai întâi.
Am fiert tot în cuptor vreo oră cu restul, amestecând din când în când. L-am pus şi deasupra pe foc să-l clocotesc bine, să nu mai aibă spumă, am potrivit de gust, apoi am turnat în sticle, ca pe bulion şi l-am pus în pături până a doua zi. E tare gustos si se poate mânca la pizza, carne etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii