Ceapa tocata marunt o calim in 2 linguri ulei intr-o tigaie. Pasam pulpa de rosii, o punem in vasul ceramic al slow cooker Crock Pot si adaugam ceapa calita, usturoiul pisat, sare, zahar, otet, piper, oregano si busuioc.
Punem capacul, setam aparatul slow cooker pentru 4 ore, la nivelul de temperatura Low, dar verificam dupa 3 ore si 30 minute consistenta sosului. Eu am oprit aparatul in acest moment, caci nu era nici prea consistent, nici prea lichid.
Il putem pastra la frigider cateva zile sau punem imediat la fiert niste paste, le punem peste sos, amestecam si gata!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii