Se prepara o supa consome de vita (cu legume pt aroma).
Se caleste o lingura de faina in 40 g unt, cand este blond-brun
se adauga 250 ml de supa incetul cu incetul si se amesteca
departe de foc pentru 15 minute.
Se adauga patrunjel, piper,sare, o ceapa intepata de 2 cuisoare,
dafin, cimbru si se pune la fiert la foc mic pt o ora. Se raceste
se lasa sa se aleaga grasimea, se pune din nou la fiert adaugandu-se
bulion de rosii. Se fierbe inca 30 de minute pe foc mic.Cand e gata se
trece prin strecuratoare.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii