Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa.
Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinile.Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.
Daca mai este cazul se poate adauga si putina apa in caz ca sosul este prea gros.
Se adauga zahar si sare dupa gust.
Se fierbe cinci minute, dupa care se poate servi.
Se serveste langa friptura....ect.
Pofta Buna!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii