Se curata usturoiul, se adauga sarea si se zdrobeste pana devine o pasta omogena . Apoi se adauga uleiul de masline, se freaca bine dupa care se adauga patrunjelul tocat si se bate bine pana se face ca o pasta. Apoi adaugati maioneza, amestecati bine, puneti putina apa, apoi adaugati smantana. Se amesteca bine cu o lingura si mai adaugati apa in functie de cat de gros sau apos doriti sosul. Pe masura ce amestecati e bine sa gustati mereu pentru a nu face sosul ori prea apos si nu prea iute ori prea sarat. Este ideal pentru cartofi prajiti cu pui sau peste. Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii