Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana sosul se ingroase. Pui sosul asa fierbinte peste piftechi sau depinde de preferinte. Sau poti pune intro farfurie o piftechi pui o felie de sunca presata si una de cascaval si deasupra iar o piftechi si incalzesti la cuptorul cu microunde atat cat sa se topeasca cascavalul si ornezi cu sosul de smantana cu ciuperci. E bun cu cartofii prajiti, cu orez fiert.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii