Sfecla se spala, se curata de coaja si se fierbe in apa rece cu putina sare sau la aburi.
Dupa ce a fiert, se scurge, se raceste si se paseaza bine cu blenderul. Pasta obtinuta se amesteca cu smantana, se adauga mustarul, sare, piper dupa gust si putin ulei de masline pentru stralucire.
Acest sos se serveste alaturi de preparate din carne, peste sau legume.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii