Spalam bine rosiile si le blenduim.
Punem toate ingredientele in oala noastra Crock-Pot. (trebuie sa stim ca sosul nu se va ingrosa, precum cel facut pe foc la aragaz)
Setam aparatul de gatit Crock Pot slow cooker la 6 ore pe programul LOW. Ideal ar fi timp de 2 ore sa nu umblam la capac deoarece timpul de gatire se va prelungi cu cel putin 15 minte la fiecare ridicare a capacului.
La final mai asezonam cu sare, piper si ulei de masline; il lasam sa se raceasca si il transferam in borcane/sticle sigilate.
Il putem si congela, rezistand cam 6 luni.
Pont: pentru o aroma mai intensa putem coace inainte rosiile si ceapa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii