Spalam bine rosiile si le blenduim.
Punem toate ingredientele in oala noastra Crock-Pot. (trebuie sa stim ca sosul nu se va ingrosa, precum cel facut pe foc la aragaz)
Setam aparatul de gatit Crock Pot slow cooker la 6 ore pe programul LOW. Ideal ar fi timp de 2 ore sa nu umblam la capac deoarece timpul de gatire se va prelungi cu cel putin 15 minte la fiecare ridicare a capacului.
La final mai asezonam cu sare, piper si ulei de masline; il lasam sa se raceasca si il transferam in borcane/sticle sigilate.
Il putem si congela, rezistand cam 6 luni.
Pont: pentru o aroma mai intensa putem coace inainte rosiile si ceapa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii