Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit in untul (margagarina) incins. Cand sa facut putin se adauga vinul si se lasa la foc mic sa fiarba putin. Usturoiul se piseaza si cand vinul sa consumat se pune peste pieptul de pui, se adauga praful de faina ,rosiile sau bulionul si se acopera, la foc mic. Cand sunt facute rosiile se adauga patrunjelul tocat marunt si delikatul. Daca puneti bulion nu e nevoie sa lasati sosul mult la fiert, doar sa dea un clocot. Eu pun la sfarsit si o lingurita de zahar. Se poate servi cu piure de cartofi si acrituri.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii