Se oparesc rosiile in apa clocotita si se decojesc;se taie sferturi,se curata de seminte si se taie pulpa cuburi.Se taie cuburi morcovii,iar telina se taie marunt.
Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in ulei impreuna cu morcovii si telina.Se adauga bulionul si supa,apoi rosiile;se fierbe 15-20 minute la foc moale.Daca este necesar se mai adauga putina apa.
Sosul se condimenteaza cu sare,zahar,boia si piper Cayenne,dupa gust;se presara cu busuioc.
Se serveste sosul alaturi de carne la gratar,paste sau pe paine alba prajita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii