Topiti untul intr-o tigaie. Daca folositi usturoi, adaugati-l in tigaie si caliti 1 min.Turnati faina si caliti 30 secunde, amestecand continuu.
Adaugati patrunjelul tocat, apoi turnati treptat laptele, amestecand si batand bine dupa fiecare adaos.
Aduceti la temperatura de fierbere, amestecand continuu, pana cand sosul s-a ingrosat. Incorporati, amestecand frisca nebatuta (daca folositi) si asezonati. Incalziti putin sosul, dar nu lasati sa fiarba. Serviti imediat.
Daca nu servit imediat, acoperiti suprafata cu hartie pergament umezita, pentru a impiedica formarea pojghitei. Daca sosul se ingroasa dupa reincalzire, subtiati cu putin lapte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii