Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei si calesc cam 10 minute,apoi se curata rosiile se toaca si cu tonul maruntit se adauga peste ardeiul si ceapa calite , se adauga 2 linguri de apa si se lasa la foc mic pana devine un sos legat se adauga sare si piper dupa gust , la final se adauga si busuiocul . Se serveste cu penne sau spaghete.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii