Sos de mustar cu ou

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura plina cu mustar
  • 50 ml ulei
  • 2 galbenusuri de ou fiert
  • 2 linguri otet de mere
  • 1 lingura smantana
  • 2 lingurite zahar pudra
  • apa
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se freaca mustarul cu uleiul turnat treptat (picurat) pana se obtine o maioneza consistenta. Separat se freaca cele 2 galbenusuri cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga treptat in maioneza de mustar si se freaca pana se obtine consistenta unei creme.

Se adauga otetul. Apoi se pune apa amestecand atat cat sa rezulte consistenta unui sos.

Se mai adauga ceapa si patrunjelul tocate foarte marunt, apoi sare si piper dupa gust.

Sosul se poate servi la orice fel de salata de cruditati.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise