Se freaca mustarul cu uleiul turnat treptat (picurat) pana se obtine o maioneza consistenta. Separat se freaca cele 2 galbenusuri cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga treptat in maioneza de mustar si se freaca pana se obtine consistenta unei creme.
Se adauga otetul. Apoi se pune apa amestecand atat cat sa rezulte consistenta unui sos.
Se mai adauga ceapa si patrunjelul tocate foarte marunt, apoi sare si piper dupa gust.
Sosul se poate servi la orice fel de salata de cruditati.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii