Intr-un bol mai micut sau mai bine o cana,se pune mustarul apoi se adauga maioneza si se freaca bine cu o lingura. Treptat se adauga si zeama de lamaie si la fel se freaca bine pana devine sosul omogen. Apoi in functie de gust se mai poate adauga zeama de lamaie si eventual putina sare. Sosul acesta l-am testat cu sprot afumat la caserola din supermarket si a fost delicios. Sosul a iesit bun cu mustarul cu hrean de la lidl. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii