Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie de teflon, pana se inmoaie un pic si capata un pic de culoare. Se scot dupa aceea feliile de mere pe o farfurie, iar in tigaie se topeste untul sau margarina. Se adauga merele, apoi mierea si se condimenteaza cu busuioc Se amesteca bine.
Dupa aceea se adauga rosiile, frisca si coaja rasa de lamaie. Se amesteca si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cald, ca si garnitura langa carne de pui prajita la gratar, cu orez fiert sau piure de cartofi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii