Fasolele se spală, se aleg, se acoperă cu apă rece şi se lasă 4-5 ore, apoi apa se scurge, în fasole se toarnă apă proaspătă şi se pun la un foc potrivit. În timpul fierberii se adaugă ceapă, morcov. Când fasolea este aproape gata, se sărează. Ceapa rămasă se prăjeşte în ulei cu pastă de roşii. Leuşteanul se taie mărunt. Totul se amestecă cu fasole, se fierbe încă 5 minute. Se serveşte cu castraveţi muraţi ori cu roşii murate.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii