Se topeste 50 g unt, se adauga faina si se amesteca pana absoarbe toata grasimea. Se stinge cu zeama de carne, se lasa sa fiarba acoperit la foc moale, ciupercile se curata, se spala si se taie feliute subtiri si se inabuse cu restul de unt, sare, piper si patrunjelul tocat. Se adauga zeama de carne, se toarna in sosul de faina si si stoarce zeama de lamaie. Se adauga sare dupa gust si apoi se pune smantana amestecand foarte bine.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii