Se taie felii toate bananele si se pun intr-o cratita. Se adauga sampania si daca doriti putina miere.Se fierbe pe vasul acoperit cu flacara mica. Dupa ce s-au inmuiat bananele se pune si gemul de prune si se mixeaza cu ajutorul unui blender pana cand devine un fel de piure. Dupa ce este gata sosul se poate completa cu bucatele de biscuit dietetic sfarmati. Se serveste calut.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii