Usturoiul se zdrobeste si se freaca cu sare si bulion. Se adauga suc de portocala, otet balsamic, mararul si smantana. Se pune la foc potrivit si se amesteca bine 2-3 minute dupa care se trage dupa foc si se lasa in repaus 2 minute. Se presara frunze de patrunjel si piper praf, se amesteca bine si se pune din nou pe foc 2-3 minute dupa care se stinge focul.
Se serveste la peste sau friptura cu feliute de lamaie (optional).
Se pune si un pic de suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii