Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in untul incins. Se toarna peste ea zeama de legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se trece ceapa printr-o sita (sau se marunteste in robot), se adauga smantana si se mai pune sosul pe foc, circa 15 minute. Se sareaza, se pipereaza, se incorporeaza nucsoara macinata si se serveste cu peste sau cu medalioane de vita ori de porc.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii