Se topeşte untul într-o tigaie. Se încorporează faina, amestecând cu o lingură de lemn. Se pune apa puţin câte puţin, continuând amestecarea. Se sărează şi se piperează. Se trage tigaia de pe foc şi se adaugă gălbenuşul, care se încorporează rapid în sos. Se serveşte cu orice preparat din orez făcut cu andive, anghinare, conopidă, peşte rasol etc.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii