Puneti carnea la fiert,sa fie acoperita de apa, si fierbeti-o apoi raciti-o.Supa se raceste si se pastreaza.
Carnea se taie in cuburi de 2 cm.
Toate condimentele se piseaza in piua sau blender,si se adauga otet si tamarind sa formeze o pasta.
Usturoiul,ceapa si ghimbirul se prajesc itr-o tigaie pana se inmoaie ceapa,apoi se adauga pasta din condimente,formandu-se un sos.Se amesteca si carnea taiata,si ca o ora,adaugand supa de carne oridecateori este nevoie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii