Sorbet de mere

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Sorbet de mere

Ingrediente

  • • 4 mere
  • • 2 linguri zeama de lamiae
  • • 300 gr zahar
  • • 1 pahar de apa
  • • 1 albus

Mod de preparare

1. Curata merele de coaja, indeparteaza casutele cu samburi si taie-le felii.Stropeste-le cu zeama de lamaie si trece-le prin blender pentru a obtine un piure de mere.

2. Separat, fierbi apa cu zaharul pana obti un sirop si il lasi sa se raceasca complet.

3. Amesteca albusul batut spuma cu siropul de zahar, turnand cate putin din sirop, apoi adauga piureul de mere si amesteca bine.

4. Se introduce compozitia la congelator pentru 3-4 ore, apoi se scoate, se amesteca cu mixerul si se introduce din nou la congelator pentru inca 4 ore.Se repeta acesta operatiune de inca 1-2 ori, iar la urma se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise