Somotei cu ierburi aromate si otet balsamic gatit in dovleac la slow cooker Crock Pot

Se spala, dovleacul se inteapa putin cu furculita.

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
medie
Somotei cu ierburi aromate si otet balsamic gatit in dovleac la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • Un dovleac care să încapă în vasul slow cooker-ului
  • Somotei 1-2 buc in funcție de mărime
  • Câteva fire de chives
  • 1 ardei iute roșu
  • Patrunjel verde creț
  • 1 crenguța de cimbru
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • Sare,piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 linguri oțet balsamic
  • ½ linguriță boia dulce afumată

Mod de preparare

Se spală, dovleacul se înțeapă puțin cu furculița. Se decupează un capac și se curăță de semințe.

Se condimentează dovleacul pe interior cu sare și piper.

Peștele curățat se condimentează cu sare, piper și boia dulce afumată și se masează cu puțin ulei de mîsline.

Se introduce peștele în dovleac împreună cu ceapa tăiată julienne, usturoi tăiat mărunt,patrunjel , chives, ardeiul iute întreg și cimbru.

Se pune capacul la dovleac și se gateste la slow cooker Crock Pot de 4.7 l pe funcția High timp de 3.5-4 ore .

Se scoate apoi dovleacul, se îndepărtează capacul, ierburile aromate și se stropește cu puțin ulei de măsline și oteț balsamic.

Ca să poata fi servit ușor se taie dovleacul felii și se scoate peștele pe farfuria de servire.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise