Se spala, dovleacul se inteapa putin cu furculita.
Se spală, dovleacul se înțeapă puțin cu furculița. Se decupează un capac și se curăță de semințe.
Se condimentează dovleacul pe interior cu sare și piper.
Peștele curățat se condimentează cu sare, piper și boia dulce afumată și se masează cu puțin ulei de mîsline.
Se introduce peștele în dovleac împreună cu ceapa tăiată julienne, usturoi tăiat mărunt,patrunjel , chives, ardeiul iute întreg și cimbru.
Se pune capacul la dovleac și se gateste la slow cooker Crock Pot de 4.7 l pe funcția High timp de 3.5-4 ore .
Se scoate apoi dovleacul, se îndepărtează capacul, ierburile aromate și se stropește cu puțin ulei de măsline și oteț balsamic.
Ca să poata fi servit ușor se taie dovleacul felii și se scoate peștele pe farfuria de servire.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii