Somon “Tampico”

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de somon (de 200 g)
  • sucul de la o lamaie
  • sare, piper
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri unt cu verdeturi
  • 250 ml de supa de legume
  • chimen

Mod de preparare

1. Se spala pestele, se sterge, se stropeste cu suc de lamaie, se sareaza si se pipereaza.

2. Se taie ardeii grasi sferturi si se asaza pe tabla cu pielea in sus. Se frig 5 min. pana ce se fac basicute pe piele. Se jupoaie si se taie felii ardeii. Ceapa si usturoiul tocate se calesc in doua linguri de unt; se adauga ardei gras si supa si se lasa sa fiarba 10 min. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen.

3. Pestele se frige cca. 6-8 min., ungandu-se intre timp cu unt. Se serveste cu sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise