• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele de peste cu acest amestec.
• Decojim cartofii si ii taiem sferturi. Ii fierbem in apa cu sare pana cand s-au inmuiat. Ii punem intr-un castron si ii stropim cu o lingura de ulei.
• Incingem tigaia grill si turnam o lingura de ulei. Prajim somonul pe ambele parti la foc mare pana cand s-a rumenit.
• Presaram sare si piper proaspat macinat. Spalam frunzele de salata si le amestecam cu o lingura de ulei si o lingura suc de lamaie.
• Servim pestele alaturi de salata si cartofi fierti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii