Se spala bine pestele,fara ai curata solzii,se taie pe burta,si in2-a eventual,pt a avea loc pe grill.
Se incinge gratarul,se unge pestele cu un fir de ulei,se aseaza pe gratar la copt.
Cand incepe sa se albeasca pestele se condimenteaza cu sare,piper,se intoarce cu atentie pe cea dea 2-a parte,se termina coacerea.
Se condimenteaza cu lamaie stoarsa ,cu coaja de lamaie si cu rosiile coapte si ele pe gratar.
Se poate face o emulsie dina..-sare,piper,ulei si zeama de lamaie,care se toana peste pestele cald.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii