Pregatim somonul.
Pregatim somonul.
Incingem bine gratarul uns cu putin ulei. Punem bucata de somon si doar o rumenim pe ambele parti. Il bagam la cuptor pe coacere la 180 grade C, 10 minute.
Intre timp amestecam cous-cous-ul cu o lingura de pesto, dupa care cu ajutorul unui cerc il punem in mijlocul farfuriei.
Pentru design-ul farfuriei taiem 2 rosii cherry felii, amestecam cu ulei de masline si putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei linguri punem pe marginea farfuriei. Dupa cele 10 minute luam somonul si il punem peste cous-cous cu atentie.
Va doresc sa aveti pofta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii