Se ia o tava de aragaz,se tapeteaza cu hatrie pergament care se unge cu putin ulei.Se aseaza fileul de somon,se stropeste cu zeama de lamaie,sare si piper.
Intr-un bol se amesteca toate sosurile la un loc,se omogenizeaza bine cu o lingura,apoi cu ajutorul unei pensule se distribuie uniform peste peste.Se baga tava la cuptorul incins la 190gC pentru 20-30 de minute.Eu l-am servit cu cartofi prajiti,dar se poate folosi si orezul,cartofi natur sau legume trase la tigaie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii