Se spala bine fileurile se adauga in tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim(eu am pus pe langa condimente si sos pesto la borcan).Peste tava yenna am pus o folie de aluminiu,l-am acoperit bine si l-am bagat la cuptor 30 minute.Separat defacem punga de orez cu legume,o punem intr-o tigaie de teflon si adaugam jumatate de ceasca de apa si preparam acest gustos orez cu legume,care se fierbe in circa 15 minute.Il lasam sa fiarba la foc mic si mai mestecam in el din cand in cand.In 15 minute este gata si orezul.Ornam somonul si orezul cu cateva frunzulite de menta.Este o mancare deliciosa.Pofta buna !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii