Din ghimbir ras pe razatoarea mica, usturoi pisat, miere, mustar, sos de soia si ulei se fase o marinata in care se lasa fileul de somon timp de 15 min.
Eu prefer gatitul in cuptor si nu prajitul. Am incalzit cuptorul la 200 de grade si am introdus pt. 25 min. tava cu somonul marinat.
Garnitura de fenicul am preparat-o dupa reteta lui Jemie Oliver.
Am taiat feniculul solzisori, am adaugat 4 catei de usturoi tocati, sarea de mare si vermutul. Am presarat cu frunze de fenicul tocate si am acoperit tava cu hartie de copt umezita si apoi stoarsa.
Am dat la cuptor 30 min.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii