SOMON LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aceasta reteta, este usor de preparat, foarte gustoasa si hranitoare. Avem nevoie de:
  • 1 somon, zeama şi coaja rasă de la 1 lămaie, 250 ml vin alb, 100 ml ulei de măsline, sare.

Mod de preparare

Se curăţă somonul, se sărează şi se aşează întro tavă sau vas yenna. Peste somon, adaugam uleiul de măsline, vinul, zeama de lămîie şi coaja rasă de lămîie. Se acoperă vasul cu o folie de staniol şi se dă la cuptor cam 45-50 minute. Inainte cu vreo 10 minute, de expirarea timpului de stat la cuptor, se scoate folia de aluminiu. Acest preparat se poate servi cu mujdei de usturoi alaturi de un pahar de vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise