Incalzim cuptorul la 220 de grade.
Pe feliile de somon se presara piper si invelim cu feliile de somon afumat si le asezam intr-o tava de pyrex tapetata cu pergament. Coacem 12 minute si nu mai mult sa nu se usuce. Pregatim sosul si cand am scoc pestele din cuptor punem o felie de peste si o stropim cu sos si servim imediat.
Usor si gustos.
Daca ramane somon se poate folosi la o salata cu frunze de salata, fructe de merisor uscate, ceapa verde si bucatele de branza sarata putin suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii