Somon in aluat foietaj

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -300 g file de somon
  • -1/2 pachet aluat congelat pentru pateuri
  • -3 felii paine
  • -100 ml lapte
  • -3 oua
  • -1 legatura marar si una de tarhon
  • -condimente pentru preparate din peste

Mod de preparare

Aluatul foietaj se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Verdeata se toaca si se combina cu 2 oua si painea inmuiata in lapte si presata bine.

Pe o planseta presarata cu faina, se intinde putin aluatul si se portioneaza in functie de numarul de bucati de peste.

Pe fiecare bucata de aluat se intinde umplutura de verdeturi, se aseaza o bucata de peste, se presara cu condimente pentru preparate din peste si se ruleaza formand un pachetel.

Se separa oul. Albusul se bate si se pune cate putin pe capatul fiecarui rulou astfel incat sa se poata lipi.

Fiecare pachetel se unge cu galbenus. Se aseaza toate rulourile intr-o tava unsa cu putina grasime.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise