Frunzele de patrunjel si cele de menta se toaca marunt, se pun intr-un castron si se amesteca, pana devin pasta, cu zaema de la 1/2 lamaie, uleiul de masline ,usturoiul taiat marunt, sare si piper.
Pestele se taie bucati potrivite, care se cresteaza putin, pe urma se ung cu pasta de verdeata si se invelesc in folie de aluminiu.
Se dau la cuptorul incins timp de 25 de minute. Se serveste cu cartofi la cuptor sau cu salata de varza alba.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii