Somon cu sos de avocado

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Somon cu sos de avocado

Ingrediente

  • 400 g somon proaspat
  • 1avocado
  • 1lamaie
  • 2linguri smantana sau iaurt
  • 2linguri faina
  • 1catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc pe ambele parti cate 1min pe fiecare parte, dupa care se scot pe hartie de bucatarie;

Pentru sos, se pune in blender pulpa de la avocado,sare si piper dupa gust,catelul de usturoi curatat, 1lingura zeama de lamaie tot dupa gust, 2linguri smantana sau iaurt, apoi se paseaza totul; sosul obtinut se rastoarna in bol.

Se serveste pestele pe farfurie,deasupra sos iar alaturi rondele de lamaie.

Un deliciu!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise