Punem orezul la inmuiat 30 min. inainte de-al prepara. Saram si piperam fileurile de somon. Punem tigaia cu ulei la incins si prajim fileurile trecute prin faina pana se face o crusta fina. Pastram somonul prajit in cuptorul caldut pana e gata orezul. Taiem legumele in bucatele asa cum e in foto, punem o craticioara cu putin ulei de masline la incins, adaugam orezul si-l prajim 2-3min. Adaugam smantana lichida, apa fiarta si preparam orezul comform instructiunilor de pe pachet. Smantana ajuta orezul sa-i dea o culoare alba "vie".Dupa vre-o 10 min. adaugam sarea dupa gust si legumele. Amestecam totul, tragem cratita de pe foc, punem capacul si lasam sa se amestece aromele vre-o 5 min. Asezonati in farfurie somonul cu orezul asa cum e in foto sau dupa preferita voastra. E o reteta usoara, gustoasa si aspectoasa. Ii veti surprinde placut pe oaspeti, mai ales daca e servit cu un vin alb demisec rece. Pofta buna va doresc!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii