Preincalziti bine cuptorul. Intr-un castronel amestecati untul, mustarul si mierea. Intr-altul amestecati pesmetul, migdalele si patrunjelul. Ungeti fiecare fileu cu amestecul de miere, mustar si unt si presarati amestecul de pesmet cu migdale si patrunjel. Coaceti somonul 12-15 minute pana cand furculita intra usor. Adaugati sare si piper si garnisiti fiecare fileu cu o felie subtire de lamaine.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii