1.Se sareaza si se pipereaza feliile de somon.
2.Se pune mierea la fiert intr-o craticioara ,la foc moderat,si se badijoneaza bine feliile de somon cu mierea calda.Se pudreaza cu seminte de susan.
2.Se varsa uleiul intr-o tigaie ,la foc mare, apoi se rumenesc feliile de somon cate 5 minute, pe fiecare parte.
3.Se scot feliile de somon intr-un vas de Jena ,si in tigaie ,se pune frisca pentru gatit si se lasa sa fiarba, amestecand cu o lingura de lemn.
4.Se pune sosul peste feliile de somon si se servesc cu garnitura de paste si un vin alb sec.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii