Se taie morcovul si lamaia rondele, iar ardeiul longitudinal, in 4-5 felii. Intr-o tava/vas termorezistent se intinde o foaie de staniol cu marginile mai lungi, peste care se aseaza fileul de somon. Pestele se stropeste cu uleiul de masline. Deasupra se aseaza busiocul, morcovul, ardeiul si apoi feliile de lamaie. Se acopera cu o alta foaie de staniol si se indoaie marginile impreuna cu staniolul de dedesubt astfel incat sa nu patrunda aer in interior. Se introduce la cuptor pentru cca 30 minute, la foc potrivit.
Se serveste cu sos de iaurt cu usturoi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii