Somon cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 2 ardei grasi galbeni,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 100 ml supa fierbinte,
  • sare,
  • piper,
  • seminte de fenicul,
  • 2 linguri ulei,
  • busuioc.

Mod de preparare

Se stropeste pestele cu suc de lamaie si se lasa sa se patrunda 10 minute.

Ardeii grasi se taie fasii, ceapa se taie felii, iar usturoiul se taie in doua si se freaca cu el o cratita.

In cratita se asaza ardeii grasi si ceapa si se toarna supa fierbinte. Se sareaza si pipereaza pestele si se asaza peste legume. Se presara ulterior seminte de fenicul. Se stropeste cu ulei si se acopera cu folie de aluminiu. Se coace la cuptor 25 minute. Cand se scoate din cuptor somonul, se orneaza cu frunze de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise