Intr-o tigaie punem uleiu si usturoiul tocat sa se incinga.....adaugam feliile de somon si lasam sa se prajeasca....intoarce doar o data deoarece somonul este un peste foarte delicat....adaugam ciupercile feliate si lasam sa se distuie 10 minute....dupa care adaugam smantana , sare si piper si mai lasam sa se gateasca circa 5 minute....poza finala lipseste....mirosul era asa puternic ca nu am mai asteptat sa fac si poza.....pofta buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii