Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent.
Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, se pune in vasul termorezistent, impreuna cu usturoiul taiat, buchetele de brocoli, fiert in apa cu putina sare, apoi scurs, vinul, uleiul turnat deasupra; se lasa 20 minute la cuptor, iar dupa ce este gata, se lasa deoparte.
Pentru sos, se pun in tigaia cu ulei, ciupercile feliate, dupa ce s-a evaporat apa din ele, se adauga 1 ceasca cu apa, se lasa la fiert 15 min, se lasa focul mic, se adauga smantana amestecand continuu usor, iar cand incepe sa se ingroase, se condimenteaza si se opreste focul.
In acest timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, doar 3min (asa sunt instructiunile), apoi se scurg.
Pe farfurie, se pun paste fierte, alaturi peste cu brocoli, iar deasupra sos de ciuperci.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii