Incingeti cuptorul la 210°C. Curatati telina si taiati-o bastonase. Taiati marunt ceapa curatata si caliti-o doua minute, la foc mic, in doua linguri de ulei incins. Adaugati bastonasele de telina, sarati, turnati peste ceapa si telina 200 ml de apa, acoperiti cratita cu un capac si lasati sa fiarba 20 de minute la foc mic, amestecand din timp in timp. Rasturnati-le apoi intr-o tava si asezati deasupra feliile de somn.
Radeti coaja de portocala si turnati intr-un bol 3 linguri de zeama stoarsa, adaugati coaja rasa, 200 ml de apa, sofranul, uleiul ramas si sare. Bateti sosul cu furculita si turnati-l peste peste. Dati pestele la cuptor si lasati-l 15 minute sa se patrunda.
Scoateti bucatile de peste din cuptor, asezati-le pe un platou, puneti de jur imprejur telina, decorati-le cu marar verde (taiat cu foarfeca) si serviti-le imediat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii