Galbesnusurile se bat cu zahar, se adauga faina si spuma tare de albus, apoi compozitia se imaprte in 2, intr-una se adauga 30 gr cacao, iar in cealalta, vanilia. Se intind pe 2 tavi tapetate si se coc.
Nucile se macina, se amesteca cu unt, zahar si amidon si se fierb pe falacara mica pana se ingroasa, apoi se lasa la racit.
Laptele se amesteca cu ouale batute, unt, faina, zahar si cacao, se infirebanta pe foc mic pana se ingraosa, apoi se lasa la racit.
Baltul de vanlie se rupe in bucati si se amesteca cu crema de nuci. Blatul de cacao se rupe in bucati si se amesteca cu crema de cacao.
In vase adanci se pun cele doua amestecuri de blat si crema, se toarna pe deasupra un sos format dij zahar, cacao si putina apa, apoi se orneaza cu frisca.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii