Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 min. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii, si se mai tine pe foc 3 min. se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 min. Lamiia si olivele se taie felii si se adauga in continut (sau, isi adauga fiecare dupa preferinta cind solyanka e servita ). Se mai fierbe 3 min. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrungelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smintina, dupa preferinta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii