Se varsa ingredientele uscate intrun vas mare.
Se face o gaura in centru.
Se dauga laptele batut si se amesteca pana cand compozitia devine un aluat moale. Se adauga un pic firimicios.
Se aseaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina. Se modeleaza in forma de franzela.
Se cresteaza adanc in forma de cruce (sau orice alt simbol) pe suprafata franzelei astfel incat franzela sa fie aproape impartita in 4. sferturi.
Se aseaza intr-o tava unsa si apoi se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 220 grade C. Se reduce caldura la 180 grade C. si se lasa la copt pentru aprox. 35-40 min. pana cand painea prinde o coaja brun-aurie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii